home~GGg2is~Jdykcg~AyfB2l_j

Снимка: Бъни / Bunyverse music page


Petar Yordanov Buny e човекът, който стои зад проекта BunyVerse / Music Performer и успява да обедини сам в едно шоу всички вълшебства на ударните инструменти, да ги запише и да създаде цялостна музикална картина с помощта на loop станция. Музикант, мулти инструменталист, композитор, Бъни участва в много различни проекти и концерти, води перкусионни уъркшопи, организира концерти и фестивали (София Фюжън фестивал, програмен директор Беглика фест 2018 и др.). Той е и сред основателите на група Oratnitza, с която изнася концерти в Европа, Скандинавия, САЩ, Русия и Далечният Изток. Използва перуанският перкусионен инструмент Кахон, модифицирана по специален за него начин, също и африканска калимба, бас китара, тъпан, джембе, овал, хенгдръм, loop station.
Отскоро, можете да откриете Бъни и на сцените на НАРОДЕН ТЕАТЪР „ИВАН ВАЗОВ“ и Театър Българска Армия, където свири на живо, композира и записва голяма част от музиката.


„Kолелото на живота се завъртя в неочаквано темпо през времето, в което бяхме затворени и без да усетим цветето на албума, песента „Circle of life“ започна да пораства. За нас, някак в синхрон с момента, то стана още по-важен символ на „случайните срещи“, естествения ритъм и неподозираните възможности. Представяме ви начинът, по който режисьорът Biser Dzhonev видя парчето и показа онова, което стои зад него. Благодаря на целия екип!“ ~ Петър Йорданов

https://youtube.com/watch?v=BglMMaFSD4U%3Frel%3D0

Мusic: BunyVerse
Lyrics: Svetlana Vasileva – Strela
Violin: Konstantin Kuchev

Director: Biser Dzhonev
DP: Damian Dimitrov
Set: Borislava Kadiyska
Costume: Viliyana Karushkova
Hair & Make – Up: Alis Giteva
Animation: Albena Budinova, Borislava Kadiyska
Assistant: Kris Nikolov
Project manager: Калина Павлова

Проектът за заснемането на видеото се реализира с подкрепата на Столична община, по инициативата #Солидарност_В_Културата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички