pechatnica

От създаването си през 1994 г, печатница Симолини-94 предлага на своите клиенти висококачествен печат на книги, листовки, брошури, списания, календари и др., както и всички видове довършителни и книговезки процеси. Благодарение на дългогодишния опит на ръководния екип, производственият процес е организиран така, че да осигури отлично качество на печатния продукт при максимално кратки срокове и конкурентни цени.

Печатница Симолини-94 е лидер в печата на книги с мека и твърда подвързия. Разполагат с eдноцветно GTO 52, двуцветно GTO 52, двуцветна машина с обръщач Sakurai, четирицветен Heidelberg SpeedMaster, ролна машина Zirkon и дигитална черно-бяла машина, с които обхващат целия набор от печатни формати. Технологичното им оборудване включва и сгъвачки, колонаборна машина, лепачни машини, тристранен и прав нож. За изработка на книги с твърда подвързия използват машини на фирмата Schmedt и концева шивачка Universe Sewing на Meccanotecnica. Клиентът получава готовата продукция пакетирана в термосвиваемо фолио, с възможност и за единично пакетиране.

В края на 2013 г. разширяват технологичното си оборудване с четирицветна листова машина Heidelberg Speedmaster, сгъвачна машина Heidelberg Stahlfolder KH 56, лепачна машина Horizon и прав нож Perfecta.

От лятото на 2019 година разполагат и с 8-цветна дигитална машина Xerox Iridesse Production Press, с възможност за печат на 6 цвята едновременно. Към стандартните CMYK тонери добавят злато, бяло, сребро или клиър (безцветен тонер) и постигат изумителни визуални ефекти. Могат да произвеждат единични бройки и малки тиражи на всякакви издания и печатна реклама. Разполагат и с широкоформатен висококачествен 12-цветен принтер Canon, който дава възможност за печат на плакати на плакатна и фотохартия, както и на сертифицирани цветни проби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички