Вие пишете, ние четем слага началото на есента.

Но не каква да е, а есен в #ИзмерениеХ ! Време е за ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ на нашия конкурс за ваш авторски текст. Този път очакваме ВАШИТЕ разкази в жанровете фантастика, фентъзи, крими и хорър на тема Измерение Х.

УСЛОВИЯ

Конкурсът е анонимен и се провежда за трета поредна година. Първото условие е участниците да са навършили своето пълнолетие. Авторите участват с един разказ с максимална дължина 10 машинописни страници, във формат word. Второто условие е изпратените текстове да не са издавани досега. За неиздадено произведение се приема това, което към крайната дата за участие в конкурса не е публикувано (на хартиен носител или в електронна книга) от издател в обособен том, включително в сборник от множество автори.

Творбите за конкурса „Вие пишете, ние четем – Измерение Х“ се изпращат в електронен вид, в два файла – един файл само с текста (неподписан) и един файл – с текста, с име, фамилия, адрес и телефон за обратна връзка, на адрес:

office@biblioteka-bulgaria.bg

Срок за изпращане: 01.09.2021-01.12.2021 г.

ЖУРИ

1. Боряна Дукова, председател

2.1. Тео Буковски, член

2.2. Ива Спиридонова, член, представител на „Библиотека България“

3. Симеон Аспарухов, координатор на конкурса

НАГРАДА

Наградата ще отиде при най-добрите 20 разказа – те ще бъдат включени в тематичния сборник Измерение Х и издадени през 2022 г. Първите трима лауреати ще бъдат отличени с плакет и грамота, както и възможност да бъдат представени и публикувани в сайта на издателството на адрес

www.biblioteka-bulgaria.bg

На 25 януари 2022 г. по традиция ще бъдат официално обявени имената на участниците, чиито авторски текстове ще бъдат включени в сборника. Очакваме вашите разкази и нека вдъхновението бъде с вас!

One Comment

    • Mark

    • 2 години ago

    Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички